Puppy

Ik wil een hond

Ik wil een hond

Ik wil een hond, aankoopbegeleiding

Die ene blik die dwars door me heen kijkt. Het contactliggen als we samen zijn. Samen eropuit, de paden op, de lanen in. Samen avonturen beleven. Samen nieuwe dingen leren. Maar vooral het stukje onvoorwaardelijk, een amper in woorden te omschrijven diepe band, dat betekend een hond voor mij.

Ik denk dat veel mensen, die een hond willen, verlangen naar dit gevoel. Het gevoel van saamhorigheid, het samen een groot gedeelte van een leven delen. Een metgezel, harige huisgenoot, een vriend op 4 poten. Maar waar begin je als je een hond wilt?

Ik help je graag mee in de wondere wereld van het wezen hond. Een goed begin is het halve werk.
Het is belangrijk te realiseren dat het niet alleen maar leuk is. Vaak vergelijk ik het met het “daten”. Het gaat erom dat je met de misschien wel minder leuke kanten van een hond, om kan gaan. Om te zorgen dat de minder leuke kanten zo min mogelijk aanwezig zijn, help ik jullie met het maken van die enorm belangrijke beslissing.
In ons aankoopgesprek (of misschien wel, gesprekken) gaan we dieper op jullie wens in en zal ik jullie soms kritische vragen stellen.

Om blinde vlekken te voorkomen, en je bewust te maken van alle mogelijkheden, zou ik je kunnen helpen.
Denk hierbij aan:

verhuisd etten-leur

De sparsessies zijn bij jou thuis en kosten 30,- per 30 min.

Buiten de straal van 10 km (postcode 4876) wordt er 0.21 cent per gereden kilometer berekend.
Voor afstanden buiten de straal van 30 kilometer wordt er reistijdvergoeding berekend, neem contact op voor de mogelijkheden.
Mochten er eventuele parkeerkosten gemaakt worden, worden deze doorberekend.