3 honden

Vuurwerktraining

Vuurwerktraining

Vuurwerkangst

Vuurwerkangst is een complexe angst waar bijna de helft van de honden last van heeft.
Nu zou het natuurlijk geweldig zijn als vuurwerk alleen afgestoken wordt tijdens de jaarwisseling maar helaas is de ervaring dat het eigenlijk het hele jaar door “feest” is. En dan hoeft het nog niet eens de opgeschoten puber te zijn die eens een rotje afsteekt maar tegenwoordig horen we het ook steeds vaker met voetbal, festivals, feesten en partijen. Al met al, er is eigenlijk weinig rust voor honden met deze angst. En wat helemaal rot is, vaak wordt de angst met het jaar erger waardoor honden voor langere tijd schuilen/vluchten, onrustig zijn in huis, niet meer naar buiten willen, het weg proberen te blaffen, zichzelf bevuilen etc. Verschrikkelijk voor je hond en ook verschrikkelijk en machteloos voor jou als eigenaar.

Gelukkig is er een wetenschappelijk onderbouwde training welke deze angst behapbaar kan maken en kan verminderen.
In 2022 heb ik mezelf mogen bijscholen op dit complexe probleem via amazinganimalminds, gegeven door Ds. Else Verbeek.

Inhoud van de cursus:

Gun jij jouw hond minder angst voor vuurwerk (harde geluiden en of onweer). Ben jij bereid om hier samen met je hond en mij tijd en energie in te steken?

Neem contact op voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of wij samen een klik hebben en jij het vertrouwen hebt dat ik je verder kan helpen.

Kosten voor 3 fysieke lessen* (1e les 60 min, 2e les 30 min en de 3e les 60min) plus ondersteuning via whatsapp.
175,-
Buiten de straal van 10 km (postcode 4876) wordt er 0.21 cent per gereden kilometer berekend.
Voor afstanden buiten de straal van 30 kilometer wordt er reistijdvergoeding berekend, neem contact op voor de mogelijkheden.
Mochten er eventuele parkeerkosten gemaakt worden, worden deze doorberekend.

* De eerste les wordt ingeboekt na het kennismakingsgesprek, de 2e en 3e les bij het uitdoven van de angst. Hierbij wordt het leertempo van de hond gevolgd waardoor er geen tijdslimiet van toepassing is.