3 honden

Probleemgedrag

Probleemgedrag

Probleemgedrag

Soms laat een hond gedrag zien waar je niet blij mee bent. Je weet niet zo goed wat je ermee aan moet en het lukt niet het zelf op te lossen.

Even alvast een pluim voor je dat je in overweging neemt iemand met je mee te laten kijken! Erkennen dat je ergens niet uitkomt met jouw beste vriendje, is niet makkelijk en kan ook als heel kwetsbaar ervaren worden. Mensen die dit niet snappen, begrijpen niet hoe diep de band met een hond is.

Als we spreken over probleemgedrag is het des de belangrijker om eerst secuur te kijken of ik jou kan helpen. Daarvoor is het gratis adviesgesprek ook, het kost je (behalve een kop thee en tijd), helemaal niks. Niet ieder probleem kan ik oplossen, soms kan het probleem ook helemaal niet opgelost worden maar moet management ingezet worden. Het is belangrijk om daar een eerlijk en open advies in te krijgen.

Voorbeelden van ongewenst gedrag:

Gedragsveranderd trainen is geen quickfix, geen knop die je om kan zetten, geen nieuw kunstje. Het is te vergelijken met een dieet of stoppen met roken. Het gaat met vallen en opstaan.
Het aanpakken van probleemgedrag vergt vooral wat van jou als eigenaar. Je zal zelf zaken anders moeten doen om de motivatie (oorzaak van het ongewenste gedrag), te veranderen. Ik help je graag met allemaal tips en ga samen met jou de praktijk in zodat we jouw aanpassing kunnen oefenen en daarmee langzaam het gedrag laten veranderen.

Kosten:

5 lessen van 45 minuten                       275,-
10 lessen van 45 minuten                      499,-

Buiten de straal van 10 km (postcode 4876) wordt er 0.21 cent per gereden kilometer berekend.
Voor afstanden buiten de straal van 30 kilometer wordt er reistijdvergoeding berekend, neem contact op voor de mogelijkheden.
Mochten er eventuele parkeerkosten gemaakt worden, worden deze doorberekend.