3 honden

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek/ intake

Elke nieuwe aanmelding krijgt van mij een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek/ontmoeting heb ik de tijd om een zo goed mogelijk en compleet beeld van de hond en huishouden te vormen. Daarnaast duiken we ook (mits bekend) de geschiedenis in, vanaf pup, vorige eigenaar, gastgezin, asiel of dodingsstation. Hoe completer het beeld is, des te beter kan ik je helpen.
Ook loop ik de hond (mits daar een vermoeden voor is) fysiek na of er geen afwijkingen zijn, denk daarbij aan kreupel/afwijkend lopen, warme plekken op het lijf, afwijking in vacht, afwijkende pootstand, spierspanningen etc. Hierbij is het wel belangrijk aan te geven dat ik geen arts ben maar alleen opgeleid ben om afwijkingen te signaleren en dan door te sturen naar een passend adres waarbij de hond geholpen kan worden.

Als alles in kaart is gebracht volgt er een advies. Er zijn een aantal mogelijkheden:

Meld je aan en dan zie ik je snel voor een mooi gesprek over jouw hond, onder het genot van een lekker kopje thee.

Kosten:

Gratis

 

Bij aanmelding voor een cursus worden de volgende kosten in rekening gebracht. Het gratis adviesgesprek is niet mogelijk buiten de straal van 30 km.

Buiten de straal van 10 km (postcode 4876) wordt er 0.21 cent per gereden kilometer berekend.
Voor afstanden buiten de straal van 30 kilometer wordt er reistijdvergoeding berekend, neem contact op voor de mogelijkheden.
Mochten er eventuele parkeerkosten gemaakt worden, worden deze doorberekend.