lockdown

Buitenlandse hond

Buitenlandse hond

De buitenlandse hond

Een blik, een omschrijving, een bepaald gevoel, een hond helpen. Allemaal hele goede redenen om voor een buitenlandse schone te gaan. Een hond adopteren welke niet in Nederland geboren is, de buitenlandse hond.

Als je dit leest, heb je al zo’n prachtige ziel in huis en ben je jezelf bewust van het feit dat jouw hond waarschijnlijk meer heeft meegemaakt dan  een gemiddelde Nederlandse hond. Misschien komt ie wel uit een dodingsstation, is ie ergens aan de kant van de weg geboren en gelukkig gevonden, het kan natuurlijk ook zo zijn dat een lokale inwoner jouw hond naar een stichting asiel heeft gebracht en daardoor nu bij jou in Nederland is.

Wat een buitenlandse hond heeft meegemaakt, is helaas vaak gissen. Mishandeling, opgejaagd worden, moeten zoeken en vechten voor eten, geen goede socialisatie gehad? Wie zal het zeggen.

Je kan je voorstellen dat een buitenlandse hond dankzij zijn verleden, een andere aanpak nodig heeft om te kunnen aarden in onze drukke maatschappij. Vaak zijn ze niet gewend om aan een lijn te lopen, een tuig of een halsband te dragen. Ook omgang met verkeer kan een probleem zijn. Maar ook een gewoon leven in huis, leren zindelijk te worden, te gedijen in ons Nederlandse gestructureerde leven. Allemaal zaken welke voor een buitenlandse hond best wel eens hocus pocus kunnen zijn.  

Hoe werkt het tussen jullie, hoe bouw je een band op met jouw buitenlandse hond, vertrouwen, een fijne relatie, begrip en communicatie. Wat zijn de dingen die jij als zijn eigenaar kan doen om deze overgang van het onbekende (en daardoor misschien wel onbeminde) soepel te laten verlopen.

Ik help je er graag mee verder.

Geef je op voor het gratis adviesgesprek en dan zie ik je snel voor een fijn gesprek over jou en je hond, met een lekker kopje thee.

Kosten

Vanzelfsprekend ben ik 7 dagen per week, via whatsapp, te bereiken voor al je vragen!

Geef je op voor het gratis adviesgesprek om te kijken of het klikt en of je vertrouwen hebt, dan gaan we samen aan de bak voor een mooie toekomst tussen jou en je hond!   

Kosten:

5 lessen van 45 minuten                       375,-
10 lessen van 45 minuten                      650,-

Let op!

Buiten de straal van 10 km (postcode 4876) wordt er 0.21 cent per gereden kilometer berekend.
Voor afstanden buiten de straal van 30 kilometer wordt er reistijdvergoeding berekend, neem contact op voor de mogelijkheden.
Mochten er eventuele parkeerkosten gemaakt worden, worden deze doorberekend.