3 honden

Ik heb een hond

Ik heb een hond

Aanbod

Gratis adviesgesprek

Puppy

Puppycursus

hondentraining

Volwassen+

Probleem gedrag

training voor de buitenlandse hond

Buitenlandse hond

Vuurwerk

Werkwijze

Alle begeleiding wordt gegeven vanuit het welzijn voor de hond en eigenaar, passend bij de hulpvraag. Dit houdt in dat er niet gewerkt wordt met fysieke correcties, slipkettingen, jachtlijnen of het zwaardere (illegale) geschut. Ook wordt er zo min mogelijk onder dwang gewerkt, dus ook de uitrolriem kan ter discussie komen te staan.
Er wordt begeleiding geven volgens de nieuwste inzichten waarvoor ik jaarlijks bijscholing volg en daardoor aangesloten ben bij www.sppd.nl .
Een aantal methodieken zijn:

Behalve deze zeer specifieke methodieken is er veel aandacht voor misschien wel het belangrijkste. Leer je hond kennen. Hoe leert je hond, hoe communiceert hij, hoe zorg je ervoor dat jij zijn veilige haven bent, hoe ga je om als je hond onzeker/angstig is en hoe herken je dit.

 Mijn uiteindelijke doel is vooruitgang te boeken en zorgen dat jij als eigenaar de juiste tools hebt om op lange termijn een hondenleven lang (nog meer) gelukkig te zijn!

Heb je hier interesse in, meld jezelf aan en dan zie ik je snel.

 

De sparsessies zijn bij jou thuis en kosten 30,- per 30 min.

Buiten de straal van 10 km (postcode 4876) wordt er 0.21 cent per gereden kilometer berekend.
Voor afstanden buiten de straal van 30 kilometer wordt er reistijdvergoeding berekend, neem contact op voor de mogelijkheden.
Mochten er eventuele parkeerkosten gemaakt worden, worden deze doorberekend.