De weg naar Eras – Introductie

De weg naar Eras,

Ik wilde gaan schrijven, een blog bijhouden op de website en jullie nog meer meenemen in de wondere wereld van honden. Maar de vraag is, waar ga ik over schrijven? Gedrag, rassen, leuke verhaaltjes over mijn eigen meiden. Ik wist het eigenlijk niet zo goed, tot dat…

Enige tijd geleden begon ik te spelen met de gedachten over een volgende hond en kwam tot de conclusie dat ik “eindelijk” wist waar ik over wilde gaan schrijven. De zoektocht naar het volgende maatje, de weg naar Eras.

Als we een auto kopen, of een tv of een huis, dan praten we vaak met mensen die er veel meer verstand van hebben als dat wij dat hebben maar een hond lijkt het soms een wat ander verhaal. Dus ik neem jullie mee, als kynologisch instructeur/dierverzorger/liefhebber, op deze reis, hoe ik dingen aanpak, wat voor vooronderzoek ik doe, welke mensen ik spreek, hoe ik zoek op het internet en waar ik allemaal nog meer aan denk voordat de definitieve keus wordt gemaakt.

Het enige wat ik wel weet is dat de volgende hond een reu wordt. En zijn naam? Eras.